15 Aralık 2010 Çarşamba

14. HAFTA MAÇ PROGRAMIMIZ

0 - 2

TARİH : 19.12.2010 PAZAR

YER : PAŞABAHÇE STADI

SAAT : 12.00


YELDEĞİRMENİMİZ LİGİN 14. HAFTASINDA DEPLASMANDA TOKATKÖYSPOR A KONUK OLDU VE BU KARŞILAŞMADAN 2-0 LIK GALİBİYETLE AYRILDI. GOLLERİMİZİ 20. DAKİKADA ERDEM BESLER VE 80. DAKİKADA SERKAN GÜNBATI KAYDETTİ. BU SONUÇLA YELDEĞİRMENİMİZ PUANINI 25 YÜKSELTTİ VE LİGİN BİTMESİNE 4 HAFTA KALA ŞAMPİYONLUK VE PLAYOFF İDDASINI DEVAM ETTİRDİ. YELDEĞİRMENİMİZE KALAN DÖRT KARŞILAŞMADA BAŞARILAR DİLİYORUZ

GRUBUMUZUN DİĞER KARŞILAŞMALARI ŞÖYLE;


İÇERENKÖY : 0 - GÜMÜŞSUYU : 3

ALEMDAĞ : 0 - KURTKÖY : 3

VALİDETAYFUN : 5 - HİLALSPOR : 2

KOŞUYOLU : 3 - ÇAVUŞBAŞI : 1

SONUNDA İYİLER
MUTLAKA KAZANIR...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu takım süper amatöre çıkacak bir takım ama sozun sonunu iyi geçirip 2,3 takviye yapılırsa da kendisine süper amatörde ancak yer bulur yoksa çıktığı gibi geri düşer.ben bu takımda ışık gördüm herkes kendi görevini yerine getirmeye çalışıyor bence yapıyorlarda.bu haftayı kayıpsız geçerlerse şampiyon diyebilirim.

Adsız dedi ki...

Biz Yeldeğirmeni amatör kümede oynarken bu Koşuyolu, İbrahimağa'da Yeldeğirmeni'ne antreman veren bir mahahle takımıydı. Önüne geleni federe yapan, federe yapmadığı sokak takımı bırakmayan Federasyonun ayıbır bu. Amatör kümede bu kadar takım olmaz. Üstelik gruplandırmalar da yanlış. Bütün takımların bölgesele ayrılmadan tek torbadan çekilmesi lazım. Böylece her sene aynı rakiplerle oynamaktan kurtulunur bu söylentiler, kinlenmeler kalmaz. Bizim oynadığımız 70 lerde rakibiplerimizin çoğu Avrupa yakası takımlarıydı bu nedenle Vefa'da, Şeref stadında, Ali Sami Yen'de, Sümerspor da oynanırdı maçlarımızın çoğunluğu.