19 Aralık 2009 Cumartesi

14. HAFTA MAÇ PROGRAMI



YELDEĞİRMENİ : 3 - İÇERENKÖY : 0

LİGİN 14. HAFTASINDA KENDİ SAHAMIZDA KARŞILAŞTIĞIMIZ VE SEZONUN İLK YARISINDA 2-1 MAĞLUP OLDUĞUMUZ İÇERENKÖYSPORU MEHMET EROĞLU (2) VE ERSİN KILIÇ IN ATTIĞI GOLLER İLE 3-0 YENEREK HAFTAYI GALİBİYET İLE KAPATTIK VE İLK MAÇINDA RÖVANŞINI ALMIŞ OLDUK. BU SONUÇLA TAKIMIMIZ 1 MAÇ EKSİĞİ İLE 3. LÜĞE ÇIKMIŞ OLDU.

MAÇTA BAŞTAN SONA ÜSTÜM BİR OYUN SERGİLEYEN TAKIMIMIZ BU MÜCADELEDEN NET BİR SKOR ALMASINI BİLDİ VE SEZONUN EN İYİ FUTBOLLARINDAN BİRİNİ ORTAYA KOYDU. YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYUP TAKIMIMIZA BU BAŞARILARI YAŞATAN VE BULUNDUĞUMUZ KONUMDA OLMAMIZI SAĞLAYAN OYNAYAN, OYNAMAYAN KADROMUZDAKİ DEĞERLİ TÜM FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİNE VE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ TUNCER HAKSALA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ...

SİZLER HERŞEYİN EN İYİSİNE, EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ...

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ TUNCER HAKSAL'IN MAÇ YORUMUNU YARIN SİTEMİZDE BULABİLİRSİNİZ...

ilk evvela tabiki tüm takımı kutluyorum vede teşekkür ediyorum. Gerçekten sezonun en iyi futbollarından birini oynadınız, çok iyi oynayan oyuncu sayısı çok fazlaydı diğer maçlara nazaran, böyle oluncada zormaç kolay oldu, tabiki eksiklerimizde vardı, maçın başında iyi başlamama problemi bu maçtada oldu, rakip takım pozisyonlara girdi, ama golle sonuçlanmadı, tabiki daha iyi takımlar bunları gol yapabilirler oyüzden buna dikkat etmemiz gerekir. 3-0dan sonra fırsatları değerlendirmemiz gerekirdi daha ciddi olmamız gerekir, bunların üzerinde çalışmamız lazım oynayan, oynamayan tüm oyuncularımı kutluyorum tek tek ayrı kaldıgımz hergün sizi düşünüyorum buna eminolun umarım layık oldugunuz şampiyonluğa ulaşıp çok mutlu olur ve mutlu edersiniz hepimizi. Perşembe günü antremanda görüşmek üzere erken gelmeyi unutmayın:):)


GURUBUMUZDAKİ DİĞER KARŞILAŞMALARIN SONUÇLARI ŞÖYLE;

YENİSAHRA : 0 - ÇAMLICA : 4

ESENKENT : 3 - FİKİRTEPE : 1

KİRAZLITEPE : 9 - HARB-İŞ : 1

KOŞUYOLU : 0 - GÜLSUYU : 2

ÇUBUKLU BAY


2 yorum:

Adsız dedi ki...

7 numara iyi adam yabancı değil o çocuk ama nerden cıkaramadım...

YELDEĞİRMENİ SPOR KULÜBÜ dedi ki...

Kendisi Aras Bayramlı Kartalspor ve Bandırmada profesyonel oynadıktan sonra Küçükyalı yelkende amatöre döndü sonra sırası ile Sancaktepe (samandıra), yakacık, THY, çenkelköy ve gecen senede ortaköyde oynadı bu sene ise kulübümüze transfer oldu.