4 Ağustos 2008 Pazartesi

ALT YAPI FUTBOLCU SEÇMELERİ


KULÜBÜMÜZÜN ALT YAPI FUTBOLCU SEÇMELERİ YAPILMIŞTIR ANCAK MAZERETLERİNDEN DOLAYI SEÇMELERİMİZE KATILAMAYAN 1992-1993-1994 DOĞUMLU GENÇLERE SON BİR ŞANS DAHA TANIMAK AMACI İLE 16.08.2008 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 09.00 DA EK BİR SEÇME DAHA YAPILACAKTIR KATILMAK İSTEYEN GENÇLERİN HAYDARPAŞA GATA ASKERİ HASTANESİNİN KARŞISINDA BULUNAN HAYDARPAŞA STADINDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR BİLGİLERİNİZE. SEÇMELERE KATILIM ÜCRETSİZ OLUP SEÇMELERE SADECE ANADOLU YAKASINDA OTURAN, HİÇBİR KULÜPTE LİSANSI BULUNMAYANLAR KATILABİLİRLER. SEÇMELERE KATILACAKLARIN GELİRKEN YANLARINDA SPOR MALZEMELERİNİ GETİRMELERİ VE GEÇ KALMAMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.



NOT: SEÇMELERİ KAZANANLAR KULÜBÜMÜZÜN (B) GENÇ KATAGORİSİNDE MÜCADELE EDEN TAKIMIMIZIN LİSANSLI FUTBOLCUSU OLARAK BİZLERE KATILACAK VE BİZLERE KATILDIKTAN SONRA DAHİ HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEYECEKTİR.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

yeldeğirmenispor klubunun yapmıs olduğu secmelerde guzel bır ortam vardı.alt yapıya 10 kısı secıldı.bunların arasında a takımda oynayan ertuğrul sertbaşın arkadası atakan tercan da bulunmaktaydı.oynadığı futbolla goz doldurdu ve takıma gırmeye hak kazandı.teknıgı ust sevıyede olan atakan artık yeldegırmenı ıcın ter dokecek.aynı zamanda ılerıde buyuk bı topcu olur gozuyle bakılan hakan serce de yeldegırmenınde.selahatının kardesı olan hakan aralara attıgı toplarla goz doldurdu.cok ıyı bır sol ayagı var.abısını aratmayacak bır oyuncu ..hepsıne basarılar..hersey yeldegırmenı ıcın...

Adsız dedi ki...

ahmet yücere ve yeldegırmenı ekıbıne sonsuz tesekkurler

Adsız dedi ki...

bgenc takımına 2008-2009sezonunda basarılar dilerim İsmail Argüç

Adsız dedi ki...

ben bu kulübe seçildim Allaha şükür yeni sezonda çok çalışıp bu külübü daha ilerilere götürcez Allahın izniyle herkese başarılar.(NURİ BALTAOĞLU)

Adsız dedi ki...

nuri baltaoglu kardeşimze hoşgeldin der başarılı bir sezon geçirmesini dilerim İSMAİL YILMAZ