30 Haziran 2008 Pazartesi

YELDEĞİRMENİNDE ALİ ÖLMEZ 2. KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ



YELDEĞİRMENİ SPOR KULÜBÜMÜZ O ESKİ GÜNLERİNE DÖNEBİLMEK İÇİN 2006 YILINDA ALİ ÖLMEZ VE EKİBİ ÖNDERLİĞİNDE KOLLARI SIVADI, YÖNETİME GELDİKLERİ İLK GÜN CAMİAYA BAŞARI SÖZÜ VEREN ALİ ÖLMEZ VE EKİBİ GEÇTİĞİMİZ 2 YIL İÇERSİNDE BÜYÜK ZAHMETLER İLE ÖNCELİKLE KULÜBÜN EN BÜYÜK SORUNU OLAN KULÜP LOKAL İŞİNİ HALLETTİLER VE KADIKÖY BELEDİYESİ İLE KOORDİNELİ SÜRDÜRDÜKLERİ ÇALIŞMALAR İLE KULÜBE YENİ BİR LOKAL YAPTIRDILAR, DAHA SONRA ANTREMAN SAHASI SORUNUNU İSE KARDEŞ KULÜP YENİSAHRA SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ŞEREF UZUN 'UN KENDİLERİNE TAHSİS ETTİĞİ SAHA VE SOYUNMA ODASI İLE ÇÖZDÜLER.


SPORTİF ANLAMDA İSE İLK SEZON LİGİ 2. OLARAK BİTDİK PLAY-OFF MAÇLARINDA ÇEYREK VE YARI FİNAL MAÇLARINDA RAKİPLERİMİZİ GEÇMEMİZE RAĞMEN FİNALDE KARACAAHMETE 3-2 YENİLEREK ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDİP BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADIK, İKİNCİ SEZONLARINDA İSE GEÇEN SENE YAŞADIĞIMIZ ÜZÜNTÜYÜ YAŞAMAMAK İÇİN GEREKLİ TAKVİYELERİ VE ELLİMİZDEN GELEN TÜM İMKANLARI SEFERBER ETMEMİZE RAĞMEN LİGİN SON MAÇINDA YİNE İLK SENEDEKİ KABUSU GÖRDÜK VE LİGİN SON MAÇINDA BU SEFER İCAİYESPORA 1-0 YENİLEREK ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİK.

CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN KONGREDE TEKRAR BAŞKANLIĞA SEÇİLEN ALİ ÖLMEZ İKİ SEZONDUR CAMİAMIZA SPORTİF ANLAMDA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTAMADIK VE KENDİLERİNE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ YAŞATAMADIK BEN VE EKİBİM BİZLERE GÜVENENLERİ BU SENE MAHÇUP ETMİYECEĞİZ TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİP BU SENE ŞAMPİYONLUĞU SON MAÇALARA BIRAKMADAN ALLAHIN İZNİYLE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ HEP BERABER YAŞAYACAĞIZ BURDAN TÜM YELDEĞİRMENLİLERE SÖZ VERİYORUM DEDİ.


TAKIMIN BAŞINA ÖNCELİKLE TECRÜBELİ BİR TEKNİK ADAM GETİRMEK İSTEDİKLERİNİ VE BU KONU İLE İLGİLİ YOĞUN ÇALIŞMALARA BAŞLADIKLARINI SÖYLEYEN ÖLMEZ GEÇEN SENEKİ BAŞARILI OLAN KADROMUZDAKİ FUTBOLCULARIMIZIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU İLE ANLAŞTIK YENİ GÖREVE GELECEK HOCAMIZINDA GEREKLİ GÖRDÜĞÜ TAKVİYELERİDE YAPTIKTAN SONRA EKİM AYI GİBİ SEZONUMUZU AÇIP ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ DEDİ. YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAPILACAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA BELİRLEYECEK.

YELDEĞİRMENİ SPOR KULÜBÜNÜN YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYO;

YÖNETİM KURULU ASİLLER;
ALİ ÖLMEZ - AHMET YÜCER - SİNAN EKŞİ - KENAN EKŞİ - ALİŞAN KARADAŞ - İHSAN TELLİOĞLU - HÜSEYİN ERDİK - AHMET ÇOLAK - SERDAR KABADAYI
YÖNETİM KURULU YEDEKLER;
FERDİ KASAPBAŞI- ERHAN ŞEN - ZEKERİYA NALBANT - KEREM ÖLMEZ
MEHMET EMİN ÇAYIRPARE
DENETLEME KURULU ASİL;
ADNAN YÜKSEL - KENAN VELİOĞLU - MEHMET AKTUĞ
DENETLEME KURULU YEDEK;
HÜSEYİN AYGÜN - İSMET TOSUN - YÜKSEL TOSUN
ONUR KURULU;
ORHAN YÜCER - ORHAN KAYA TOK - KAMİL BAYRAK - COŞKUN DEMİRSOY - RIFKI SOYSAL

10 yorum:

Adsız dedi ki...

tüm takıma hayırlı olsun ...insallah bu sene rahat ,sakatlıksız bı sezon gecırıp sampıyon oluruz..tum camıaya kutlu olsun.ertugrul sertbas

Adsız dedi ki...

Eski yönetim kurulu üyesi olarak geçmiş dönemde büyük bir işbirliğiyle çalıştığım ve bu sene ilk kez görev alacak olan yönetim kuruluna Yeldeğirmeni yaşayanları adına tebrik ve başarılar dilerim.Her zaman yanınızdayız Sevgilerimle Ekrem AKBAL

Adsız dedi ki...

Yeni sezonda Yeldeğirmeni büyük çıkış yapacak gibi gözüküyor.Takımdaki hava oldukça üst seviyede.Yeni yönetim kurulu da işinin ehli.Hayırlı olsun camiaya.Sonsuz başarılar dileklerimle...Serhan Taylan

Adsız dedi ki...

Doğuştan Yeldeğirmenliyim. Bu takımda 15 yaşında ilk lisansım çıktı. Haydar'lı, Ender'li, Oral'lı,Erdoğdu ve Ahmet'li efsane ve şampiyon takımın oyuncusuyum.
Ali Ölmez hem mahalleden hem Kadıköy Ticaretten arkadaşımdır.İyi tanırım. Bu kulüp için büyük şanstır. Değerinin bilinmesi gerekir. Ne mutlu Yeldeğirmenli'yim diyebilene. Başarılar..
Nadir Kalbinur

Adsız dedi ki...

Biz Türkiye Kupası kazanmış bir semtin takımıyız. Varsın bir 2. küme kupası da eksik olsun. Asıl hedef tutturulmuş, takım 1.Küme'ye çıkmıştır. Üzülmeyin.
Başta BAŞKAN Ali Ölmez olmak üzere Ahmet Yücer ve sporcular ile tüm emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dilerim.
Bu kulüpte çok büyük emeği olan onursal başkanım Orhan Yücer'e saygılarımla

Nadir Kalbinur

Adsız dedi ki...

Biz Türkiye Kupası kazanmış bir semtin takımıyız. Varsın bir 2. küme kupası eksin olsun. Asıl hedef tutturulmuş, takım 1.Küme'ye çıkmıştır.
Başta BAŞKAN Ali Ölmez olmak üzere Ahmet Yücer ve sporcular ile tüm emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dilerim.
Bu kulüpte çok büyük emeği olan onursal başkanım Orhan Yücer'e saygılarımla

Nadir Kalbinur

Adsız dedi ki...

Geçen hafta İdealtepe sahasında
Başkanla birlikte Yeldeğirmeni'nin
Gülsuyu maçını izledim. Bir zamanlar Orhan Yücer zamanında formasını da giydiğim semtimin bu güzide takımını çok uzun yıllar sonra ilk defa izledim. Maçı 5-0 kaybettik. Üzüldük ama puan cetvelinde sıralamaya göre bu yıl takımın pek iddiası bulunmadığı anlaşılıyor. Takım eksik miydi bilmiyorum ama bana göre takımda belirgin bir antreman eksikliği göze çarpıyor. Son 3 golu son 15 dakikada yedik. KOndisyon eksik, oyuncular arasında saha ve adam paylaşımında anlaşmazlıklar var.
Saha içinde takımı idare edebilecek bir lider futbolcu sıkıntısı dikkat çekiyor.
İlerdeki maçlarda bu eksikliklerin giderileceğini umuyor, başarılar diliyorum.
Başkana selam ve sevgiler.

Adsız dedi ki...

Gülsuyu maçını birlikte seyrederken
Başkan bana yeni Kulüp lokalinden bahsetti ve sende oynadığın döneme ait resim var mı diye sordu.
Ne yazık ki o döneme ait YELDEĞİRMENİ formalı kendi resmimden başka takım resmi yok. Şampiyon kadronun bir toplu resmi vardı ama bulamadım.
Bu resimler aynı dönemin futbolcusu olan Haydar'dan veya hala Yeldeğirmeni'ndeyse Erdoğdu kardeşimizden alınabilir. Hatta Adem abi de o resim içinde vardı.

Nadir Kalbinur

Adsız dedi ki...

ORHAN YÜCER
Başkandan, yakın bir geçmişte sevgili Orhan abimizi kaybettiğimizi öğrendim. Üzüldüm. Kendisi takımımızın kurucularından olmakla kalmamış, özel hayatından fedakarlıkla edip, çok uzun yıllar bu kulübe sahip çıkmış, hizmet etmiş, çok önemli bir spor adamıydı.
Başta Ahmet Yücer kardeşimiz ve ailesi olmak üzere tüm Yeldeğirmeni'nde onu tanıyan herkese
başsağlığı diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.

Adsız dedi ki...

Bizim Yeldeğirmeni'nde oynadığımız dönem hep Orhan abi dönemidir.O hem başkan, hem T.Direktördü hep. Semtin gençlerine şans vermeyi çok severdi. Bilhassa sezon sonuna doğru takım iddiadan uzaklaşırsa hepimiz takımda yer bulabilirdik. Böyle bir sezonda son maç Ali Sami Yen Stadına verildi. Yıl 1968 olabilir. Orhan abi takımı tamamen gençlerden kurdu. Beni santrofor oynattı. Aramızda ilk defa forma giyen bile vardı. Hiç bir iddiamız yoktu. Rakip ise Yalovaspor şampiyon olması için bizi yenmesi gerekiyordu. Çok güçlü bir takımdı ve seyircisi davulla-zurnayla kapalı tribünü doldurmuştu.
Galibiyetten emindiler ama biz de direniyor, kafa tutuyorduk resmen. Sinirlendiler. Bir türlü atamıyorlar hatta kalelerinde tehlikeler yaşıyorlardı. Oyun tribünler nedeniyle durdu. Öfkelenyorlardı.
Rahmetli Teoman abi de Orhan abi ile saha içindeydi. O kalabalık tribünlere döndü. Tek başınına meydan okudu gür sesiyle.
Siz dedi benim kim olduğumu biliyor musunuz?. Biz Yeldeğirmeni'yiz.
O maçı 1-0 kaybetmiştik ama aslanlar gibi mücadele edip, Orhan abi'nin bize olan güvenini boşa çıkarmamıştık.