26 Mayıs 2008 Pazartesi

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR, CANLARINIZ SAOLSUN,



YELDEĞİRMENİ KADROSU

SEZONUN SON, LİGİN ŞAMPİYONUNU BELİRLEYECEK MAÇTA ÜSKÜDAR İCADİYESPORA 1-0 YENİLEREK 2007-2008 SEZONUNU 3. SIRADA BİTİRDİK VE RAKİBİMİZ BU SONUÇLA GRUBUMUZU ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLADI.

ÖNCELİKLE TÜM FUTBOLCULARIMIZA ve TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZE SEZON BAŞINDAN BERİ HİÇ BİR KARŞILIK BEKLEMEDEN, GÖSTERDİKLERİ ÖZVERİ, MÜCADELE, DEVAMLILIK VE BİZE LİGİN SON MAÇINA KADAR YAŞATTIRDIKLAR HEYECAN VE MUTLULUKLAR İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUZ. ÇOK İSTEDİK, ÇOK ÇALIŞTIK, ÇOK EMEK VERDİK TÜM BUNLARIN KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI AMA OLMADI. BU TAKIMI BURALARA KADAR SİZLER GETİRDİNİZ, HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN, BİZLERDEN YANADA SİZLERE VARSA HAKKIMIZ HELAL OLSUN. SİZ HERŞEYİN EN İYİSİNE, EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ. AMA DURMAK YOK SENEYE ALLAHIN İZNİYLE MUTLU SONA ULAŞMAK İÇİN HEP BERABER AYNI DİSİPLİNLE, AYNI HEYECANLA, AYNI HIRSLA MÜCADELE EDİP MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ.

İCADİYESPOR KADROSU

GRUBUMUZU ŞAMPİYON OLARAK BİTİREN İCADİYESPOR TAKIMINI VE TEKNİK DİREKTÖRLERİ NEFİ ERENOĞLUNU DA KUTLUYOR 1.AMATÖR KÜMEDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.


Not: Resimler www.bakhaberinolsun.com sitesinden alınmıştır.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

E OLDUMU ŞİMDİ BU?
TAAA 4. LEVENTTEN KALKIP ŞAMPİYON OLACAK DİYE İZLEMEYE GELDİM AMA BİR BAKTIMKİ YELDEĞİRMENİ SPORCULARI İNANMAMIŞLAR ŞAMPİYONLUĞA
OKADAR KÖTÜ OYNADILARKİ İCADİYE SON DERECE GÜZEL OYNAMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ YAZIK OLDU
NE DİYELİM SENEYE İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ.

Adsız dedi ki...

yaptıgı hareket sonucu yeldegirmeni kalecisi erkana tesekkür ederiz inşallah bir daha ki sene sampıyon olursunuz.Saygılarla

Adsız dedi ki...

İcadiyespor klubu yönetim kurulu ve hocaları olarak biz Nefi ERENOĞLU ve H.Adnan MEDENİ haftasonu oynadığımız final maçında taraftar yönetim teknik kadro ve futbolcularınıza göstermiş oldukları centilmenlikten dolayı çokteşekkür eder önümüzdeki sezon için gönülden başarılar dileriz.Erhan kardeşimize maç içinde iki takım futbolcularınıda yapmış olduğu abilikten dolayı maçtan sonra yapmış oluduğu bugüne kadar böyle bir final maçından sonraki davranışı hiç bir AMATÖR maçta görülmemiştir.Hepimizin gönlünde tam bir fair-play'e aday davranışta bulunduğundan dolayıda çok çok teşekkür ederiz.

Adsız dedi ki...

ben icadiye spor külübünde oynuyorum maçı kazandık ve ayrıca bir dost kazandık taraftarından yöneticilerinden futbolculara kadar herkesi tebrik ederim herkese rakip nasıl olur gösterdiniz bu sene olmadı ama seneye inşallah şampiyon olursunuz dualarım sizinle erhan abiye tek kelime söylüyorum halal olsun saygılar başarılar

Adsız dedi ki...

öncelikle yeldeğirmeni spor kulubünü tebrik eder ve kaptanınız erhan beyi canı gönülden tebrik ve taktir ederim bunca yıldır amatör maçlara giderim bu kadar iyi niyetli kişilik sahibi bir insan görmedim imşallah seneye şampiyon olursunuz .

Adsız dedi ki...

Öncelike yeldeğirmeni spor kulubünü
tebrik eder ve ayrıca kaptanınız erhan beyi taktir ve tebrik ederim.Maç sonu takımı toplayıp şampiyon olan takımı tebrik etmesi taraflı tarafsız spor sevenleri ayrıca mutlu etmiş ve karşılığında dakikalarca ayakta alkışlanmışlardır bu hareketi yıllardır amatör maçlara gitmeme rağmen hiç görmediğim bir olaydır.tekrar erhan beyi kutlar yaşamında başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

ben icadiye sporda oynayan bir futbolcuyum...

gerçekten hem taraftar hemde ligde oynadığımız en seviyeli rakibimiz olan yeldeğiermeni sporlu tüm taraftar ve futbolcuları tebrik ederim gerçek harika bir takım kurmuşsunuz umarım bu takımı bozmazsınız ve seneye sizde şampiyonluk yaşarsınız ...

tüm yeledeğirmeni camiasına saygılarımla...

Emre 2